MetalExoplismoi

Κατηγορίες

Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

Η ιστοσελίδα Metalexoplismoi.gr είναι online κατάλογος με περιγραφές, φωτογραφίες και τίμες για προϊόντα, που αφορούν επαγγελματικό εξοπλισμό καταστημάτων. Κατασκευάστηκε με σκοπό την ολοκληρωμένη και καλύτερη εξυπηρέτηση τους αγοραστές των καντίνων μας (www.kantines-babis.gr), αλλά το Ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μας μπορεί να εξυπηρετήσει με επαγγελματικές συσκευές πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Προσοχή! Δεν μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε κάποιο προϊόν χωρίς να έχετε καταχωρίσει παραγγελία προηγουμένως. Η Metalexoplismoi.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης και διακίνησης αγαθών μέσω του Διαδικτύου και δεν διατηρεί εκθεσιακό χώρο για τις επαγγελματικές συσκευές, αλλά μόνο για τις καντίνες.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 • Παραγγελία on-line: Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε μέσα στο σύστημα μας, ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος.
 • Τηλεφωνικά: τηλ. 210-6025316
 • Με Fax: 210-6025349
 • Με e-mail
 • Αν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε με έναν απο τους παραπάνω τρόπους, μπορείτε να έρθετε απο τα γραφεία μας και να μας δώσετε την παραγγελία σας προσωπικά.

Επιβεβαιώνουμε την παραγγελία σας με απαντητικό Δελτίο παραγγελίας όπου αναφέρετε τα δικά μας στοιχεία.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 • Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται σε 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και ύστερα από την επιβεβαίωση της πληρώμης-κατάθεσης.
 • Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων που βρίσκονται σε stoks είναι 2 - 3 εργάσιμες ημέρες, και δεν ισχύει όταν το προϊόν δεν είναι σε stoks.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για την Αθήνα

 • Η παράδοση της παραγγελίας συμπεριλαμβάνει τα μεταφορικά έξοδα εφόσον το συνολικό ποσό υπερβαίνει τα 800.00 € /συμπεριλαμβανομένο ΦΠΑ/
 • Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και από τα γραφεία της εταιρείας μας (1ο χιλ. Λεωφόρου Σπάτων-Λούτσας, Σπάτα - Αττικής, τ.κ. 19004 τηλ.210-6025316, φαξ 210-6025349) χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, εφόσον βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί.
 • Με ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS Courier) και να παραδοθεί η παραγγελία σας στο χώρο σας.
 • Με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ) και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα της περιοχής σας ή να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία ταχυμεταφοράς πόρτα-πόρτα.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Η Εξοπλισμοί καταστημάτων - Μπάμπης αναλαμβάνει τη μεταφορά των προϊόντον της:

 • στα συνεργαζόμενα πρακτορεία του πελάτη (για τα βαριά προίόντα - ενδεικτική τιμή 20-40 ευρώ ανάλογα πάντα με το πρακτορείο και τον όγκο δέματος) ενώ δυστυχώς δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή.
 • με courier
 • με Ελληνικά Ταχυδρομεία

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Η χρέωση είναι απο τα πρακτορεία μεταφορών Αθηνών (όπου παραδίνουμε την παραγγελία σας, και όχι από την έδρα μας). Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζι σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Προεξόφληση): κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης. Στο καταθετήριο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας. Μετά την κατάθεση ενημερώστε μας τηλεφωνικός στο τηλ. 210-6025316, ή στείλτε το αποδεικτικό της κατάθεσης στον αριθμό φαξ 210-6025349, ή μέσω e-mail.

Εμβάσματα τραπεζών:

1. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : Αρ. λογ/σμού - 6048-010094-555

2. ALPHA BANK: Αρ. λογ/σμού - 985-002101-004168

Επίσης, στο Metalexoplismoi.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανκής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε, προορίζονται αποκλειστικά  και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας - το Λογιστήριο της εταιρίας μας.

 • Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές εφόσον γίνουν αποδεκτοί όλοι όροι πώλησης και παράδοσης των προϊόντων από τον αγοραστή.
 • Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
 • Οι τιμές στην ιστοσελίδα μας ισχύουν για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και για τα συγκεκριμένα προϊόντα και επιβαρύνονται με το νόμιμο ΦΠΑ.
 • Οι φωτογραφίες των προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

 

 


ΑρχικήΑρχική

Προσφορές

Όλες οι προσφορές

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχουν νέα προϊόντα


Καντίνες Μπάμπης

Καλάθι  

(άδειο)